Team

teamwork
makes the dream work!

Klein team, groots effect. Bedrijven verrassen, zichtbaar maken en een gezicht geven; daar worden we iedere dag weer happy van.

We vroegen onze klant hoe zij de samenwerking met Presspower ervaren. ‘Flexibel, professioneel en daadkrachtig’ was het antwoord.  Daar zijn we trots op maar het is geen toeval. Dat krijg je als je een team hebt van vakmensen die ondanks hun 20 jaar ervaring nog net zo leergierig en gedreven zijn als op hun eerste werkdag.

Handig zo´n team!

We denken mee, komen met oplossingen en zorgen ervoor dat het geregeld wordt. En kunnen we iets zelf niet direct leveren? Dankzij ons brede netwerk zijn we altijd maar één telefoontje verwijderd van een oplossing.  Wij zorgen ervoor dat u gezien wordt, punt.

Ons persoonlijk ontmoeten? Dat werkt altijd het beste.
Bel even voor een afspraak of loop gewoon eens binnen.

Mariska
de Wildt

Eigenaar, kartrekker en creatief brein van Presspower. Gedreven, doorzetter en sportief.

“Ik word blij van creatieve uitdagingen en klanten die hier enthousiast met het juiste advies en/of product hun bedrijf zichtbaarder
maken voor hun klant en daardoor kansen kunnen grijpen. Samenwerken leidt tot de beste resultaten. Trots dat ik met mijn team elke dag weer mooie dingen kan maken zodat jij gezien wordt”

Kimm
van het Hoff

Vrolijk, spontaan, erg handig en sterk in constructieve oplossingen. Kimm zorgt voor een vlotte en juiste voorbereiding voor de productie, maar helpt ook mee in de
uitvoering.

“Klantcontact vind ik één van de leukste dingen aan mijn dagelijks werk. Maar ook het feit dat ik van begin tot eind betrokken ben bij het hele proces van ontwerp tot uitvoering geeft mij voldoening. Ons kleine team is volledig op de hoogte wat er speelt, de betrokkenheid
is groot en daar hou ik van”

Twan
Reuser

Vriendelijk, vaktechnisch, enthousiast en punctueel.

Twan is breed inzetbaar in de productie en springt ook bij in de voorbereiding. “Ik voel me thuis in dit enthousiaste creatieve team. Gezamelijk maken we van niets een mooi reclameproduct wat gezien mag worden en werkt de leuke feedback van klanten postitief door in alles”

Herman

Herman is als manusje van alles niet meer weg te denken bij Presspower. 

Vanaf de eerste dag zet hij zich in om de boel schoon te houden, spullen te halen en te brengen enz. Maar er zat meer in deze oud-metselaar die van aanpakken weet en hij ontwikkelde zich als een nauwkeurige textieldrukker.

Hij lijkt ook iedereen te kennen en heeft altijd een praatje klaar. Gezellige aanvulling dus van ons dynamische team.

Helemaal klaar
met die
saaie wand

Heb jij zin in een complete metamorfose op een snelle manier? Wij geven jouw ruimte een nieuw leven. Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op.

Mail versturen