lichtreclame

Shine a light on me!

Wat overdag siert op uw bedrijfspand mag s’avonds als het donker wordt niet aan de aandacht ontsnappen, toch? Lichtreclame is een goede keus als u ook in de schermering goed zichtbaar wilt zijn. Zeker aan een doorgaande weg trekt het de aandacht van uw potentiéle klant en zorgt voor goede vindbaarheid.

LED

Er zijn zoveel mooie oplossingen om uw logo uit te lichten. Indirecte verlichting zorgt voor een mooie corona aan licht schijnend achter de tekst (en desgewenst ook naar opzij) voor een sfeervol en subtiel effect. Bij directe verlichting is de letter zelf helder verlicht, schijnt dus naar voren.  Voorzien van duurzame en energiezuinige leds is uw lichtreclame een blikvanger waar u jarenlang plezier van heeft. Met een schemershakelaar heeft u er al helemaal geen omkijken meer naar en verbruikt het ook niet onnodig stroom. 


Contourlichtbak

Natuurlijk kunnen we uw logo in prachtige verlichte doosletters uitvoeren, maar wellicht volstaat een “eenvoudige” lichtbak ook. En deze hoeven niet saai en rechthoekig te zijn, maar kunnen ook mooi in gewenste vorm worden uitgevoerd. 

Maak een afspraak

Helemaal klaar
met die
saaie wand

Heb jij zin in een complete metamorfose op een snelle manier? Wij geven jouw ruimte een nieuw leven. Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op.

Mail versturen