Behang

Verbeelding!

Een wand met een mooie grote afbeelding zorgt meteen voor sfeer en trekt de aandacht, zonder ruimte in te nemen of in de muur te boren. Uw hal of kantoorruimte knapt er meteen van op en dat met bijna geen oponthoud. Wij kunnen dit behang  Full color printen en -bijna altijd- naadloos direct op de wand monteren. Het behang is brandvertragend en scheurt niet, bovendien kunt u het makkelijk schoonmaken.

Nieuw is het (textiel) behang welke ook op oneffen ondergrond gemonteerd kan worden. Nog een voordeel: het zorgt voor een betere akoetsiek!

Groot, groter, grootst

Natuurlijk heeft u zelf genoeg ideeën als het om een sfeerafbeelding gaat, maar wij helpen graag met het zoeken naar een geschikt beeld.
Niet alles is heel groot op te blazen en het mooiste resultaat is uiteraard een zo scherp mogelijke afbeelding.  Wij beschikken over een grote database met rechten vrije afbeeldingen waarvan de resolutie voldoende is. 

Maak een afspraak

Helemaal klaar
met die
saaie wand

Heb jij zin in een complete metamorfose op een snelle manier? Wij geven jouw ruimte een nieuw leven. Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op.

Mail versturen