Autobelettering

Imago
op wielen

Grappig, subtiel of juist super opvallend: een auto, bus of vrachtwagen is één van de beste manieren om gezien en herkend te worden. Bij Presspower zorgen we er in no time voor dat uw vervoersmiddelen in een nieuw jasje de weg op kunnen.

Dat kan met plakletters, full color stickers of reflecterende folie. Duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

Dezelfde auto, ander uiterlijk!

Carwrappen – of ook wel gezegd: “auto inpakken”- met een mooie full color print of unieke folie geeft uw voertuig een geheel nieuwe en unieke uitstraling. Onder die wrap verkleurd de auto niet, dus na het  verwijderen is deze weer in originele staat en zo goed als nieuw! Ideaal voor leaseauto’s dus.

Professionals

Wij zijn professionals in het volledig beplakken van uw bedrijfsauto, bestelbus of vrachtwagen en besteden veel aandacht aan de afwerking en kwaliteit. Uiteraard met bijbehorende garanties.

Wij zijn -net als u- zuinig op uw voertuig. Daarom laten wij het demonteren van losse onderdelen zoals lampen, klinken en spiegels graag over aan de professionals uit de autobranche…. ieder zijn vak en des te beter het resultaat.

Van scherm naar de weg

Uiteraard maken we eerst een digitaal ontwerp waarin we al een sneak previeuw van het resultaat kunnen laten zien. Dan kiezen we de carvinyl. Er zijn talloze mogelijkheden en combinaties mogelijk zoals metalic folie, full color prints, reflecterende vinyl, parlemoerlook, chrome onderdelen enz. Vervolgens plannen we samen het voertuig  in zodat het gemaakte ontwerp kan worden uitgevoerd. Spannend!

Van begin tot eind zorgen wij voor een eindresultaat waarmee u graag wordt gezien!

Maak een afspraak

Ook in de sport maken kleren de man

Interesse in textiel bedrukking voor het voetbalteam?
Stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op.

Mail versturen